petek, 6. januar 2012

Nova pridobitev

Mizuno Wave Inspire 7
Asics Kayano so predrage in čeprav čez dober mesec pridejo novi modeli superg v prodajalne, me nič ne zanimajo, sem se kar odločila, da sprobam še veleopevane Mizuno. 30 % popust na Mercator Pika kartico je pa sploh pripomogel k odločitvi. :) Tekaške copate že itak tako preplačujemo, tak da jih brez kakšnega popusta niti slučajno več ne kupim. Upam, da me Mizunke ponesejo daleč in brez bolečin. Prijave na Mali kraški maraton (21 km) in Maraton treh src (42 km) so že izvedene. Juhu! Trenutno sem en velik kup nesreče, ker me ta mesec čakajo štirje izpiti in štiri predstavitve seminarskih nalog. Niti enega, niti drugega se še nisem pritaknila. Zraven pa je še statistika, ki je sploh ne zastopim! :( V službi imam pa tak razpored, da vedno delam, ko imam kaj na faxu. Koordinacija službe in zamenjav ter šole me ubija in sploh nimam energije za to. Včeraj sem ostala na dveh zaporednih vadbah joge - 3 ure joge. Kako je bilo dobro! To rabim in to mi pomeni življenje! Če ne bi hodila na jogo, sploh pa če ne bi tekla, bi bila še večji kup nesreče :).  

3 komentarji:

  1. He he Katka, tko je k se s kako rečjo začneš malo bolj ukvarjat in spoznaš da nič ne veš, pa da se imaš še veliko za naučit:) Luškani čevlji, jz bom tud mogla neki boljšega kupit, če mislim letos na 21km - komi čakam , da začnem tečt, me kar noge srbijo, dans sem tekla do trgovine popoldne -haha.
    Kar se pa službe tiče, ja res se mi zdi da smo vsi kar nekaj brez energije -izčrpani.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sarčolinka, dej se prijavi na mali kraški maraton! imajo tudi 8,2 km dolgo traso pa full je lušten tek - v Sežani! :) te podpiram pri letošnjem planu za polovičko in full sem vesela, da mam malo masla pri tem!! :)

    OdgovoriIzbriši